Vermoeid op werk doe een test

Steeds meer mensen merken dat ze na de vakantie helemaal niet opgeladen zijn. Zodra het gewone werkleven weer begint speelt vermoeidheid op. Het is lastig om je te concentreren op een bepaalde taak en je hunkert naar een snack om de laatste paar uurtjes van de dag door te komen.

In de weken voorafgaand aan de vakantie werkte je keihard. Je was vermoeid, maar je wist dat je bijna op vakantie zou gaan, dus je sleepte je er de laatste weken doorheen. In de vakantie zou je bijtanken en daarna zou je weer vol energie aan het werk kunnen.
Helaas blijkt dat in de praktijk vies tegen te vallen. De gejaagdheid van vóór de vakantie krijg je niet zomaar uit je lijf en ook op vakantie blijf je roofbouw plegen.

Het is door metingen inzichtelijk te maken waar het energielek bij jou zit. Is jouw lichaam nog wel in staat om te herstellen van (in)spanning? En wat kun je het beste doen om dit te verbeteren?

Tijdens een Health Check of inspanningstest meten wij de belastbaarheid en het herstelvermogen van je lichaam. Je ontvangt hiervan een uitgebreid verslag en een persoonlijke plan van aanpak.

Leer opnieuw luisteren naar je lichaam. Leer hoe jij invloed kan uitoefenen op je belastbaarheid, herstelvermogen, immuunsysteem, energielevel en andere belangrijke lichamelijke processen.

Maak een afspraak!

Categories:

Comments are closed